NTC Medya, peş peşe duyurduğu projelerle sektördeki iddiasını sürdürüyor. Yapım şirketi, daha önce atv için hazırladığı gençlik dizisi “Adana Günlükleri” ve Kapadokya’da çekilecek “Anne Yarısı”nın ön hazırlıklarını hızlandırmıştı. Şimdi de Mehmet Yiğit Alp’in patronu olduğu şirket, “Aşk ve Kader” adlı yeni bir dizi için kolları sıvadı. Projenin detayları şimdiden merak konusu oldu.
Faruk Teber Yönetiyor

“Aşk ve Kader”in yönetmen koltuğunda, Türk dizi tarihinin en sevilen işlerine imza atan Faruk Teber oturacak. Usta yönetmen, daha önce yönettiği projelerle adından sıkça söz ettirmişti. Şimdi ise gözler, Adana’nın sıcak sokaklarında çekilecek bu yeni hikâyede.
Senaryo Onur Uğraş’tan
Senaryosunu Onur Uğraş’ın kaleme aldığı dizi, Adana’nın eşsiz atmosferinde geçecek. İkilinin daha önce birlikte çalıştığı projelerdeki başarısı, “Aşk ve Kader”e olan beklentileri de yükseltiyor. NTC Medya’nın bu hamlesi, sektördeki iddiasını bir kez daha kanıtlıyor.
Aşk ve Kader Dizi Künyesi
| Yapım Şirketi | NTC Medya |
|---|---|
| Yönetmen | Faruk Teber |
| Senarist | Onur Uğraş |
| Çekim Yeri | Adana |
Kaynak: DiziFor.com


Yorumlar (2)