A.B.İ. 18. Bölüm 2. Fragmanı
Bir baba, öz yeğenini öldürtüp bunu izlemek zorunda kalır mı? A.B.İ.'nin sezon finali fragmanı, bu kan dondurucu soruyu izleyicinin zihnine kazıdı. Kenan İmirzalıoğlu ve Afra Saraçoğlu'nun başrollerini paylaştığı, Gülseren Budayıcıoğlu ve Cem Karcı'nın yönetmen koltuğunda oturduğu dizinin 18. bölüm 2. fragmanı yayınlandı.
Hancıoğlu Ailesinde Kanlı Hesaplaşma
Fragmanda, Doğan Hancıoğlu'na (Kenan İmirzalıoğlu) yöneltilen 'Bana öz yeğenimi öldürtüp izleyecek miydin?' sorusu, aile içindeki gerilimin boyutunu gözler önüne seriyor. Geçmişte ardında bıraktığını sandığı hesaplarla yüzleşen Doğan, Hancıoğlu ailesinin güç savaşlarının tam ortasında kalırken, bu kez işler çok daha kişisel bir hal alıyor.
Sezon Finalinde Neler Olacak?
Eylem Canpolat'ın senaryosunu kaleme aldığı dizide, İzmir'den İstanbul'a uzanan hikaye, adalet duygusuyla hareket eden avukat Çağla (Afra Saraçoğlu) ve Behram abisi (Diren Polatoğulları) etrafında şekillenen kaosla derinleşiyor. A.B.İ. her Salı 20.00'de atv'de yeni bölümüyle ekranlara gelmeye devam ediyor.
Yorumlar (0)
Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın!